ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ "Ι.Κ. ΒΕΛΛΙΔΗΣ"

ΠΕΜΠΤΗ
11
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1996
Η πρώτη Ελληνική Εφημερίδα στο Internet

Αθλητισμός


Νάουσα ποδόσφαιρο

ΝΑΟΥΣΑ, 11. (Ανταπόκριση Απ. Λαζάρου).-

Οριστικοποιήθηκε όπως άλλωστε αναμενόταν από πλευράς Νάουσας χθες η απόκτηση του Καμερουνέζου Σέρτζιο Χόνι.

Μετά τη συνάντηση που έγινε χθες το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ Νάουσας, ο έγχρωμος ποδοσφαιριστής υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο.

Ο Χόνι είναι22 ετών και έχει ύψος 1,87 και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ. Αυτή ήταν βέβαια και η βασική επιζήτηση της Νάουσας για την απόκτηση ενός παίκτη σ' αυτή τη θέση.

Η Νάουσα ήδη κατέθεσε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην ΕΠΑΕ και όλα δείχνουν ότι ο νεαποκτηθείς ποδοσφαιριστής θα κάνει το ντεμπούτο του στο κυριακάτικο παιχνίδι με την Δόξα Δράμας.

Χθες, εξάλλου, μετά από συνάντηση που έγινε μεταξύ της διοίκησης και του Κλίμοφ, μετά από συμφωνία λύθηκε το συμβόλαιο του παίκτη κοινή συναινέσει.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Σομπατζής άφησε να εννοηθεί ότι δεν αποκλείεται η Νάουσα να προχωρήσει σε μια ακόμη μεταγραφή τις επόμενες δύο-τρεις μέρες.

Υπάρχουν κάποιες επαφές που πιθανόν αν εξελιχθούν θετικά να προχωρήσει και η μεταγραφή. Βασική προϋπόθεση βέβαια θα είναι και τί θα πουν οι τεχνικοί της ομάδας.

Μόνο το πρωί γυμνάστηκαν χθες οι παίκτες της Νάουσας ενώ σήμερα θα γίνουν δύο προπονήσεις. Το πρόβλημα είναι ότι δύσκολα μπορεί να βρεθεί γήπεδο για προπόνηση και αυτό πονοκεφαλιάζει τον κ. Μπεσλίκα.

Απών είναι ο διεθνής Κατσούρης που βρίσκεται στην Αθήνα και παίρνει μέρος στις προπονήσεις της εθνικής ομάδας των ελπίδων αλλά ο παίκτης έτσι και αλλιώς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής σο κυριακάτικο παιχνίδι. Απών θα είναι επίσης και ο τιμωρημένος Ιακωβίδης.

Επιστρέφει ο Φασίδης και πιθανότατα ο Γιάννης Κουρογεωργάκης.


[Πρωτοσέλιδο Ημέρας] - [Αρχείο προηγούμενων φύλλων] - [Αθλητισμός]