ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ "Ι.Κ. ΒΕΛΛΙΔΗΣ"

ΤΡΙΤΗ
5
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1995
Η πρώτη Ελληνική Εφημερίδα στο Internet

Θέματα


ΓΡΕΒΕΝΑ: Συναυλία του Νταλάρα για τους σεισμόπληκτους

ΣΕ κορυφαίο μουσικό γεγονός της χρονιάς αναμένεται να εξελιχθούν οι δύο συναυλίες του Γιώργου Νταλάρα, που δίνονται σήμερα και αύριο, στους σεισμόπληκτους νομούς Γρεβενών και Κοζάνης. Τις συναυλίες διοργανώνει η περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στο πλαίσιο της οικονομικής, κοινωνικής και πολιτιστικής ανασυγκρότησης των περιοχών αυτών.

Η πρώτη συναυλία του Γιώργου Νταλάρα δίνεται σήμερα Τρίτη, στις 9.30 το βράδυ, στον πανέμορφο χώρο του υπαίθριου θεάτρου "Καστράκι" των Γρεβενών και η άλλη αύριο, μισή ώρα αργότερα, στο εθνικό στάδιο Κοζάνης. Και στις δύο συναυλίες αναμένεται να παρατηρηθεί το αδιαχώρητο και να ξεπεραστεί κάθε προηγούμενο, τόσο γιατί η είσοδος για το κοινό θα είναι δωρεάν, όσο και γιατί ο εν λόγω καλλιτέχνης είναι ιδιαίτερα δημοφιλής.

Ο Γιώργος Νταλάρας συνοδεύεται από τον Τάκη Μπουρμά, την Αναστασία Μουτσάτσου, την Αθηνά Μόραλη και τους "Οπισθοδρομικούς" και πλαισιώνεται από ένα επιτελείο δεκάδων μουσικών και τεχνικών, οι οποίοι και θα παρουσιάσουν το πετυχημένο φετινό πρόγραμμα των συναυλιών του καλοκαιριού.

Αξίζει να σημειωθεί, ακόμη, ότι παρά τη δωρεάν είσοδο για το κοινό, έχει εκδοθεί ένας ορισμένος αριθμός εισιτηρίων ο οποίος έχει διατεθεί σε οργανισμούς, Τράπεζες και εταιρίες. Τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων, που η συμβολική τους τιμή είναι 1.000 δαχμές, θα διατεθούν αποκλειστικά και μόνο για την ενίσχυση των νομαρχιακών νοσοκομείων Γρεβενών και Κοζάνης.

ΜΑΚΗΣ ΝΑΣΙΑΔΗΣ


[Πρωτοσέλιδο Ημέρας] - [Αρχείο προηγούμενων φύλλων] - [Θέματα]