ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ "Ι.Κ. ΒΕΛΛΙΔΗΣ"

ΣΑΒΒΑΤΟ
19
ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1995
Η πρώτη Ελληνική Εφημερίδα στο Internet

Ειδήσεις


Πέθανε ο Κώστας Βασάλος

ΑΘΗΝΑ, 19.-

Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ ανακοίνωσε χθες το θάνατο του Κώστα Βασάλου, τέως βουλευτή και στελέχους του κόμματος.

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι ο Κ. Βασάλος ήταν ένα από τα πιο αφοσιωμένα στελέχη του ΚΚΕ, ολόψυχα δοσμένος στην υπόθεση του λαϊκού κινήματος ενάντια στο φασισμό, για την εθνική ανεξαρτησία, τη κοινωνική πρόοδο και το σοσιαλισμό.

Ο Κ. Βασάλος εκλέχθηκε δύο φορές βουλευτής Λέσβου: το 1977 και το 1981. Πέθανε σε ηλικία 94 ετών. Η κηδεία του θα γίνει αύριο από το Μητροπολιτικό ναό Μυτιλήνης και θα ταφεί στο νεκροταφείο Χρυσομαλούσης.

Από το ΣτΕ

Ο κ. Λιάνης επιβεβαιώνει υποψηφιότητα της Δήμητρας

Ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γ. Λιάνης επιβεβαίωσε ουσιαστικά για μια ακόμη φορά την πρόθεση της πρωθυπουργικής συζύγου να κατεβεί στις εκλογές.

Ο κ. Λιάνης σε συνέντευξη του στη Φλώρινα, όπου μετέβη για να παραστεί στις εκδηλώσεις "Πρέσπες 95" και απαντώντας στις φήμες που φέρουν την κα. Παπανδρέου να πολιτεύεται στη Φλώρινα, δήλωσε: "Η κα. Παπανδρέου ποτέ δεν εξεδήλωσε την επιθυμία να πολιτευθεί εδώ. Αλλωστε το που πολιτεύτεται κανείς εξαρτάται και από τον ίδιο τον λαό. Δεν είναι εκλογή ενός προσώπου μάνα. Και γι' αυτά υπάρχουν συγκεκριμένες διαδικασίες σε κάθε κόμμα".


[Πρώτη Σελίδα] - [Ειδήσεις]